Selecteer een pagina
  • ✔ Gecertificeerd personeel
  • ✔ SCM-erkend inbouwstation
  • ✔ Kwaliteits product én de inbouw

Stinger VIP

Kies voor extra comfortabel autorijden door een Stinger VIP in te laten bouwen door JM Car Hifi. Maak kennis met deze intelligente toepassing. Het team van JM Car Hifi uit Rotterdam is uw specialist als het gaat om auto-inbouwklussen en de levering van hoogwaardige elektronicaproducten waaronder de Stinger VIP. Van het tunen van een auto naar het voorzien van een compleet wagenpark van de nieuwste elektronica. Wij doen het graag voor u. Uw privé auto en/of auto van de zaak is bij ons in vertrouwde handen. Laat u verrassen door onze oplossingsgerichte vakkennis en onze scherpe prijzen. Meteen contact opnemen

Een Stinger VIP laat u inbouwen door JM Car Hifi
Een Stinger VIP is een computerkastje dat in uw auto kan worden ingebouwd en u voorziet van allerlei gemakken waaronder ritregistratie, trajectalarmering, radaralarmering, politiecheck en spotlistalarmering. Dit maakt de Stinger VIP uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. De Stinger VIP registreert alles wat er op uw route gebeurt en is gemakkelijk up to date te houden. Door gebruik te maken van eenvoudige software-updates kan er altijd een nieuwe functionaliteit aan de Stinger VIP worden toegevoegd. Onze medewerkers geven u graag een productdemonstratie. Kom langs in onze zaak en laat u verrassen door de mogelijkheden van de Stinger VIP.

Meer informatie en contact
Neemt u voor meer informatie over de Stinger VIP gerust contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze met plezier. Denkt u erover na onze zaak in Rotterdam te bezoeken? Volg dan onze routebeschrijving. Wij staan u graag telefonisch te woord via nummer 010 - 433 11 77 of laat een bericht voor ons achter door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen ons een mail te sturen. Zend uw bericht naar info@jmcarhifi.nl dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!