Selecteer een pagina
  • ✔ Gecertificeerd personeel
  • ✔ SCM-erkend inbouwstation
  • ✔ Kwaliteits product én de inbouw

Achteruitrijcamera installeren

Een achteruitrijcamera installeren: maakt u gebruik van de expertise van uw elektronicaspecialist JM CAR HIFI dan bent u verzekerd van een vakkundige en snelle service. In onze uitgebreide werkplaats wordt uw privé en/of auto van de zaak met de grootste zorg behandeld. Ondertussen kunt u in het winkelcentrum Alexandrium uitgebreid winkelen, terwijl wij vakkundig uw camera in de auto installeren. Bezoek onze showroom aan de Voermanweg 50 in Rotterdam en laat u verrassen door onze expertise. Meteen contact opnemen

Achteruitrijcamera installeren: een ruime keuze uit diverse modellen
Wij kunnen vrijwel elk type achteruitrijcamera leveren en voor u installeren. Maak uw keuze uit onder meer:

  • Losse micro camera
  • Camera verwerkt in de kentekenverlichting
  • Camera aangesloten op losse schermen, OEM schermen en After Market Multimedia - Navigatiesystemen

Wij kunnen ook parkeersensoren leveren en installeren.

Aantrekkelijke garantievoorwaarden en snelle service
Wanneer wij een achteruitrijcamera installeren dan bent u verzekerd van kwaliteit van product en dienst. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke garantievoorwaarden en bieden wij u snelle service en reparatie wanneer nodig. Vallen de verwachte reparatiekosten hoger uit dan € 100,- dan nemen wij altijd van te voren even contact met u op om te overleggen of u akkoord gaat met de prijs. Op deze manier komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig. Wilt u meer weten over onze producten of onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

Achteruitrijcamera installeren: profiteer van hoogwaardige producten en vakkundige montage!Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!