Selecteer een pagina
  • ✔ Gecertificeerd personeel
  • ✔ SCM-erkend inbouwstation
  • ✔ Kwaliteits product én de inbouw

Achteruitrijcamera inbouwen

Een achteruitrijcamera laat u inbouwen door JM CAR HIFI. Wij beschikken over een omvangrijk aanbod elektronica producten en een goed uitgeruste werkplaats waar wij montagewerkzaamheden met de grootste zorg voor u uitvoeren. Onze gespecialiseerde medewerkers volgen de ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive- en de telecomindustrie op de voet. Mede hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Meteen contact opnemen

Achteruitrijcamera inbouwen: ruime keuze uit diverse modellen
Wilt u een
achteruitrijcamera laten inbouwen in uw wagen dan bieden wij u een ruime keuze uit diverse achteruitrijcamera’s. Een losse camera of een camera geïntegreerd in de kentekenverlichting. De camera’s kunnen met en zonder beeldlijnen worden geleverd. Met behulp van deze lijnen kunt u eenvoudig de afstand tussen uw auto en een object dat u nadert bepalen. De camera’s kunnen op originele systemen, after market systemen of op lossen schermen worden aangesloten.

Klaar terwijl u wacht
Laat u een achteruitrijcamera inbouwen door ons dan maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Het winkelcentrum Alexandrium biedt voldoende winkel mogelijkheden. Het treinstation is op loopafstand. Neem voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening gerust contact met ons op.

Achteruitrijcamera inbouwen: profiteer van hoogwaardige producten en vakkundige montage!

Wenst u meer informatie? Of is maatwerk vereist? Bel met onze specialisten!